Contact: +46 (0) 19 24 10 88

Vi söker hangarchef!

IMG_0612
Kan du flygteknik? Är du en duktig chef med bra ledaregenskaper?
Då har TAM ett av Sveriges roligaste flygteknikjobb ledigt för dig!

Vår hangarchef har efter många år hos oss valt att gå vidare. Vi söker därför nu hans efterträdare till vår huvudbas på Örebro Flygplats.

Du är förstås flygintresserad, och kan flygteknik. Lämpligen är du i dag kanske teknisk chef på något flygbolag, flygtekniker eller flygmekaniker. Det är ett plus om du har erfarenhet av Saab 340/Saab 2000 då vi har specialiserat oss på service, underhåll och ombyggnad av de flygplanstyperna. Vi har EASA Part 145-tillstånd och är även en ackrediterad FAA Repair Station.

Som hangarchef krävs att du har ordningssinne, är ansvarstagande och välorganiserad. Du är prestigelös, men har naturligtvis också dokumenterat goda ledaregenskaper, då du kommer att ansvara för ca 25 personer. Bland dina uppgifter finns att operativt så effektivt som möjligt leda medarbetarna i hangaren, samordna kommande och pågående kunduppdrag för att optimera resurserna och svara för att leveranstider och andra åtaganden mot kunder kan hållas. Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp.

Då vi verkar i en dynamisk miljö där prioriteringarna kan ändras med kort varsel, måste du vara flexibel och kunna hantera flera tunga parallella projekt. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, med bra sammanhållning och naturligtvis högt i tak.

Våra kunder är framförallt flygbolag och andra operatörer, och flertalet finns utanför Sverige. Det är därför ett krav att du både talar och skriver bra, såväl på svenska som på engelska. Du måste vara beredd på att då och då resa, inom och utom landet och du måste också ha B-körkort.

Vill du veta mer om oss, finns det mycket information här på hemsidan.

Vill du veta mer om själva tjänsten är du välkommen att kontakta VD Pär Gulle, som kommer att bli din chef. Du når Pär på tel 019-24 10 88 eller epost par@tam.se.

Din ansökan ska omfatta ett personligt brev, CV och referenser och mejlas till Pär Gulle senast 2018-07-31. Intervjuer och urval kommer dock att ske löpande, så hör gärna av dig tidigare.

– Varmt välkommen med din ansökan!

Du kan ladda hem annonsen som pdf här: TAM söker hangarchef!